ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ site: www.syskevasia.net

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ www.syskevasia.net;

Το project www.syskevasia.net είναι μια Απόλυτα Εξειδικευμένη Μηχανή Αναζήτησης και περιλαμβάνει προς το παρόν 163 Κατηγορίες και περίπου 2.000 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται Αποκλειστικά και Μόνο στον χώρο της Συσκευασίας, προσφέροντας στην Ελληνική αλλά και την Διεθνή αγορά αξιόπιστα προϊόντα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας τους.

Η αρχική ιδέα για την δημιουργία αυτού του site ήρθε πριν κάμποσο διάστημα όταν αναζήτώντας κάποιο υλικό συσκευασίας έπρεπε να απευθυνθώ σε τουλάχιστον 4-5 διαφορετικές πηγές πληροφόρησης για να μπορέσω να βρω τις εταιρείες που που διαθέτουν το υλικό της αναζήτησής μου και τελικά αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν.

Όλοι μας είτε Εταιρείες είτε Ιδιώτες κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στην παραπάνω θέση, να ψάχνουμε αλλά να μην βρίσκουμε ή να βρίσκουμε μετά από ώρες αναζήτησης αυτό που ψάχνουμε.

'Ετσι πιστεύοντας ότι στην σημερινή εποχή ο ¨ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ¨ και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον σπαταλάμε σε περιττές αναζητήσεις, κατασκευάσαμε αυτή την μοναδική για τον χώρο της Συσκευασίας Μηχανή Αναζήτησης που περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία όλων των Εταιρείων που μετά από επικοινωνία μαζί τους συμμετέχουν στις κατηγορίες του site.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ & ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΤΟ www.syskevasia.net;

Το site περιλαμβανει 4 τρόπους αναζήτησης σε όλες τις σελίδες & οχι μόνο... Search Form - Combo Search.

Στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ υπάρχουν 4 τρόποι αναζήτησης της πληροφορίας που θέλετε άμεσα να αποκτήσετε:
Υπαρχεί πεδίο Search (by Google Custom Search) που εκτός από τα περιεχόμενα-links του syskevasια.net εμφανίζει στα αποτελέσματα και τις αντίστοιχες σελίδες-links των Εταιρειών που συμμετέχουν ενεργά. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε και να έχετε άμεσα στην ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (Google Custom Search) όλες τις Κατηγορίες-Σελίδες που εμφανίζεται το κείμενο-πληκτρολόγησή σας με link σε όλες τις αντίστοιχες σελίδες του syskevasia.net αλλά και όλα τα links σε όλες τις σελίδες των site των Εταιρειών που περιλαμβάνουν το keyword που πληκτρολογήσατε.

Υπάρχει Διπλή Αναδυόμενη Φόρμα Επιλογής (combo search) που περιλαμβάνει με Αλφαβητική σειρά κατ΄αρχήν τις 4 Βασικές Κατηγορίες είδων: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΥΛΙΚΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Ανάλογα την επιλογή σας στο δευτερο πεδίο μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που θέλετε να δείτε και τέλος πατώντας το κουμπι ..:: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ::.. θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της επιλεγμένης κατηγορίας και εκεί θα βρείτε την λίστα από τα Βασικά στοιχεία όλων των Εταιρειών που προσφέρουν το συγκεκριμένο προϊόν που ψάχνετε. Στις πρώτες θέσεις σε καθε αρχική σελίδα κατηγορίας εμφανίζονται οι εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά στο www.syskevasia.net και στις επόμενες θέσεις-σελίδες όλες οι υπόλοιπες.

Υπάρχει Αναδυόμενη Φόρμα Επιλογής (combo search) που περιλαμβάνει με Αλφαβητική σειρά όλους τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και επιλέγοντας έναν από αυτούς μεταφέρεστε αυτόματα στην πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου Νομού που περιλαμβάνει τα στοιχεία όλων των εταιρειών που συμμετέχουν ενεργά στο www.syskevasia.net.

Τέλος υπάρχει Αναδυόμενη Φόρμα Επιλογής (combo search) που περιλαμβάνει με Αλφαβητική σειρά όλες τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (163) και επιλέγοντας μια απ' αυτες μεταφέρεστε αυτόματα στην πρώτη σελίδα της επιλογής σας. Στις πρώτες θέσεις σε καθε αρχική σελίδα κατηγορίας εμφανίζονται οι εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά στο www.syskevasia.net και στις επόμενες θέσεις-σελίδες όλες οι υπόλοιπες.

Σε όλες τις ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ στη δεξιά μπάρα υπάρχουν όλοι οι τροποιοι αναζήτησης που περιγραφονται παραπάνω.

Όλες οι σελίδες κατηγοριών είναι χτισμένες να περιλαμβάνουν μέχρι 20 στοιχεία εταιρείων.

Στις κατηγορίες που περιλαμβάνουν πάνω από 20 στοιχεία Εταιρειών, υπάρχουν link για τις επιπλέον σελίδες και επιπλέον υπάρχει και link στη σελίδα ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που εμφανίζονται όλες οι εταιρείες της κατηγορίας με την σειρά που βρισκονται στις επιμέρους σελίδες της. (πρώτα οι ενεργές εταιρείες και μετά οι υπόλοιπες)

Σε όλες τις καταχωρήσεις στοιχείων θα βρείτε κατω δεξιά το εικονίδιο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ που παραπέμπει με link στην Αναλυτική Σελίδα - Παρουσίαση της Εταιρείας που σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε.

Το παραπάνω εικονίδο είναι ενεργό μόνο στις καταχωρήσεις των εταιρειών που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας και μας έχουν αποστείλει ολοκληρωμένα τα στοιχεία τους συμμετέχοντας ενεργά. (αυτές οι εταιρείες παρουσιάζονται με διαφορετικό τρόπο)

Πατώντας το εικονίδιο μεταφέρεστε στην Σελίδα Εταιρείας όπου θα βρείτε τα Πλήρη Στοιχεία όπως μας τα έχουν στείλει οι Εταιρείες, Κείμενο-Προφιλ της Εταιρείας, Ενδεικτικές Φωτογραφίες Προϊόντων, Λίστα με όλες τις κατηγορίες που συμμετέχει, Χάρτη με την διεύθυνση της Εταιρείας και το κυριότερο Φόρμα Άμεσης Επικοινωνίας για να έχετε άμεση επαφή με τις συγκεκριμένες Εταιρείες.

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ & ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Σε όλες τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ πρώτα εμφανίζονται τα Στοιχεία των Εταιρειών που συμμετέχουν ΕΝΕΡΓΑ στο site.
Με όλες αυτές τις εταιρείες μπορείτε να ερθετε σε επαφή:
Μεσω του τηλεφωνικού αριθμού που υπάρχει στα Βασικά εμφανιζόμενα στοιχεία.
Να πατήσετε το link ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και να μεταβείτε στην σελίδα Αναλυτικής Παρουσίασης της Εταιρείας που σας ενδιαφέρει.
Εκεί θα βρείτε όλους τους τρόπους επαφής με την εταιρεία.
Να στείλετε email στην οποιαδήποτε εταιρεία, να στείλε fax, να συμπληρώσετε την έτοιμη ΦΟΡΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που θα την παραλάβει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας που απευθυνθηκατε, να πατησετε τα links που σας παραπέμπουν στον ιστοτοπο της καθε Εταιρείας.
(Για τις εταιρείες που δεν συμμετέχουν με κάποιο από τα παραπάνω αναφερόμενα προγραμματα ο χρήστης θα πρέπει να πατήσει το link ΕΜΦΑΝΙΣΗ-DISPLAY για να εμφανιστούν τα πρόσθετα στοιχεία επικοινωνίας).

Διευκρινήσεις - Παρατηρήσεις
1. Το project www.syskevasia.net περιλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ Εταιρείες που έχουν τουλάχιστον ένα προϊόν που μπορεί να ενταχθεί τουλάχιστον σε μία κατηγορία του site και Εμπορεύονται - Κατασκευάζουν - Προμηθεύουν - Διακινούν - Υποστηρίζουν Προϊόντα, Μηχανήματα, Υλικά, Υπηρεσίες , Βοηθητικό Εξοπλισμό στον χώρο της Συσκευασίας.
2. Στα Search lines μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα γράμμα, μία λέξη ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά μπορείτε να τα πληκτρολογήσετε με Ελληνικούς - Λατινικούς χαρακτήρες γράμματα ή αριθμούς πεζά (μικρά) ή κεφαλαία.
3. Για να επικοινωνήσετε μεσω οποιασδήποτε Φόρμας Άμεσης Επικοινωνίας που υπάρχει στις σελίδες απαραίτητο είναι να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σε όλα τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πεδία διαφορετικά δεν θα ολοκληρωθεί η επικοινωνία σας και δεν θα παραληφθεί από τους υπευθύνους του site ή την Εταιρεία που απευθύνεστε.

Ενημερώστε μας για...

| Πατήστε εδώ για να ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ τα Στοιχεία της Εταιρείας σας; | Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Πείτε μας τι; και θα ενημερώσουμε εμείς τις Εταιρείες. | Βρήκατε Λάθος Στοιχεία Εταιρείας; | Βρήκατε Links που δεν λειτουργούν; |

Όλοι εσείς οι Χρήστες που επισκέπτεστε το site για να βρείτε Λύσεις Συσκευασίας και οι Εταιρείες που προβάλλονται στις σελίδες του www.syskevasia.net είστε οι Σημαντικοί Παραγοντες Λειτουργίας του.
Οποιαδήποτε Παρατήρηση, Υπόδειξη, Συμβουλή θα μας Βοηθήσει να προσφέρουμε Καλλίτερη Πληροφόρηση για να έχετε οι μεν Χρήστες Αμεσες Λύσεις και οι δε προβαλλόμενες Εταιρείες καλές Συνεργασίες.
Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη και την Συνεργασία.

Back to Top