ΣΟΦΙΑΣ Α. - ΣΟΦΙΑ Κ. - ΤΣΕΣ Χ. Ο.Ε.

Η Εταιρεία ΣΟΦΙΑΣ Α. - ΣΟΦΙΑ Κ. - ΤΣΕΣ Χ. Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο εμπορίας καινούριων και μεταχειρισμένων παλετών, με έμφαση στα υλικά συσκευασίας και αποθήκευσης.

Έχοντας ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, στη σωστή τιμή και στο προαπαιτούμενο, από τον πελάτη, χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ανακύκληση των παλετών, επιτυγχάνοντας έτσι την προστασία του περιβάλλοντος, εκμεταλλευόμενοι τους ήδη υπάρχοντες φυσικούς πόρους.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση & Τηλέφωνα
ΚΟΥΠΙ 6
194 00 ΚΟΡΩΠΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
...::: ΧΑΡΤΗΣ :::...
Τηλ.: 210 6620 663
Fax.: 210 6620 664
Site, Email
Web Site: e-paletes.gr
E-mail: info{@}e-paletes.gr | Άμεση Επικοινωνία |
Social
Twitter:
Facebook:
Google+:
Skype:

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Τσες

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Plants: image 1 0f 10 thumb Plants: image 2 0f 10 thumb Plants: image 3 0f 10 thumb Plants: image 4 0f 10 thumb Plants: image 5 0f 10 thumb

Plants: image 6 0f 10 thumb Plants: image 7 0f 10 thumb Plants: image 8 0f 10 thumb Plants: image 9 0f 10 thumb Plants: image 10 0f 10 thumb

ΦΟΡΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τα Πεδία με (*) ειναι Υποχρεωτικά - Fields with (*) Required.
Εταιρεία - Όνομα *  
E-mail *  
Τηλέφωνο *  
Θέμα *  
Μήνυμα *  
Security *
Click to Reload Security Image   Click to Reload Security Image
ΧΑΡΤΗΣ-ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο συγκεκριμένος χάρτης ενδέχεται να δείχνει την ευρύτερη τοποθεσία της Εταιρείας - Για την Ακριβή Διεύθυνση & Οδηγίες Παρακαλούμε πάντοτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία. - Please note that the business location shown on the map above may be approximate. Please call for the exact location and directions.


Κατηγορίες που συμμετέχει η Εταιρεία...

Η Εταιρεία ΣΟΦΙΑΣ - ΤΣΕΣ συμμετέχει σε 3 κατηγορίες

| Κιβώτια Ξύλινα | Παλέτες Ξύλινες | Παλέτες Πλαστικές |

Ενημερώστε μας για...

| Πατήστε εδώ για να ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ τα Στοιχεία της Εταιρείας σας; | Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Πείτε μας τι; και θα ενημερώσουμε εμείς τις Εταιρείες. | Βρήκατε Λάθος Στοιχεία Εταιρείας; | Βρήκατε Links που δεν λειτουργούν; |

Όλοι εσείς οι Χρήστες που επισκέπτεστε το site για να βρείτε Λύσεις Συσκευασίας και οι Εταιρείες που προβάλλονται στις σελίδες του www.syskevasia.net είστε οι Σημαντικοί Παραγοντες Λειτουργίας του.
Οποιαδήποτε Παρατήρηση, Υπόδειξη, Συμβουλή θα μας Βοηθήσει να προσφέρουμε Καλλίτερη Πληροφόρηση για να έχετε οι μεν Χρήστες Αμεσες Λύσεις και οι δε προβαλλόμενες Εταιρείες καλές Συνεργασίες.
Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη και την Συνεργασία.

Back to Top