ΠΑΡΑΜΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.

Η Εταιρεία ΠΑΡΑΜΙΝΑ προσφέρει στην Ελληνική Αγορά Ολοκληρωμένες Λύσεις, Ποιοτικά & Αξιόπιστα Μηχανήματα Πεπιεσμένου Αέρα (Αεροσυμπιεστές).

Η εταιρία ΠΑΡΑΜΙΝΑ ιδρύθηκε το 1966, και μέχρι σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την παραγωγή και επεξεργασία του πεπιεσμένου αέρα.

Είναι η Μοναδική εταιρεία στην Eλλάδα που κατασκευάζει Κοχλιοφόρους Βιομηχανικούς Αεροσυμπιεστές καθώς και Εμβολοφόρους υψηλής πίεσης 330 BAR για αναπνεύσιμο πεπιεσμένο αέρα και εφαρμογές Paintball.

Η επί δεκαετίες συσσωρευμένη πολύτιμη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση, η προσεκτική επιλογή των υλικών, ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, καθιέρωσαν τη εταιρία, ως συνώνυμο των ποιοτικών και αξιόπιστων μηχανημάτων.

H ΠΑΡΑΜΙΝΑ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008, που πιστοποιήθηκε από το TUV CERT, καλύπτοντας την κατασκευή, την εμπορία και το after sales service των μηχανημάτων μας. Εφαρμόζει επίσης σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 14001.

Το 1973, πρώτη παγκοσμίως προσαρμόζει κοχλιοφόρο αεροσυμπιεστή (παροχής 5 m3/min πιέσεως 8 bar) σε τρακτέρ, δίνοντας το στίγμα για τη μοναδικότητα των δραστηριοτήτων που θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια.

Από το 1981, είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα κατασκευαστής oλοκληρωμένων μονάδων κοχλιοφόρων αεροσυμπιεστών στην Ελλάδα.

Το 1995, πρώτη στην Ελλάδα κατασκευάζει αεροσυμπιεστές υψηλής πίεσης (40 - 330 bar) αναπνεύσιμου αέρα - ένα προϊόν που κατασκευάζεται σε λίγες βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες.

Το 2002 διευρύνει την κατασκευαστική της σειρά στους κοχλιοφόρους αεροσυμπιεστές από 5,5 έως και 150 Ηp.

Το 2004, προσαρμόζει την τεχνολογία μεταβλητών στροφών - Inverter σε όλα τα μοντέλα των κοχλιοφόρων αεροσυμπιεστών και παράλληλα αποτελεί την πρώτη εταιρία στον Ελλαδικό χώρο που εγκαθιστά τα πλέον σύγχρονα ενεργειακά συστήματα για την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας.

Είναι Πιστοποιημένη κατα EN ISO 9001:2008 certified by TUV CERT και όλα τα μηχανήματα της φέρουν σήμανση CE.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία εξάγει τα μηχανήματα της σε πολλές χώρες του εξωτερικού
(ΓΑΛΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΗΠΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΧΙΛΗ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση & Τηλέφωνα
ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
193 00 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ
...::: ΧΑΡΤΗΣ :::...
Τηλ.: 210 5575 860 - 210 5575 861
Fax.: 210 5575 868
Site, Email
Web Site: www.paramina.gr
E-mail: sales{@}paramina.gr | Άμεση Επικοινωνία |
Social
Twitter:
Facebook:
Google+:
Skype:

Με εκτίμηση
Γιώργος Μαρινόπουλος

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Plants: image 1 0f 10 thumb Plants: image 2 0f 10 thumb Plants: image 3 0f 10 thumb Plants: image 4 0f 10 thumb Plants: image 5 0f 10 thumb

Plants: image 6 0f 10 thumb Plants: image 7 0f 10 thumb Plants: image 8 0f 10 thumb Plants: image 9 0f 10 thumb Plants: image 10 0f 10 thumb

ΦΟΡΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τα Πεδία με (*) ειναι Υποχρεωτικά - Fields with (*) Required.
Εταιρεία - Όνομα *  
E-mail *  
Τηλέφωνο *  
Θέμα *  
Μήνυμα *  
Security *
Click to Reload Security Image   Click to Reload Security Image
ΧΑΡΤΗΣ-ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο συγκεκριμένος χάρτης ενδέχεται να δείχνει την ευρύτερη τοποθεσία της Εταιρείας - Για την Ακριβή Διεύθυνση & Οδηγίες Παρακαλούμε πάντοτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία. - Please note that the business location shown on the map above may be approximate. Please call for the exact location and directions.


Κατηγορίες που συμμετέχει η Εταιρεία...

Η Εταιρεία ΠΑΡΑΜΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει σε 1 κατηγορία

| Αεροσυμπιεστές (Πεπιεσμένος Αέρας) |

Ενημερώστε μας για...

| Πατήστε εδώ για να ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ τα Στοιχεία της Εταιρείας σας; | Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Πείτε μας τι; και θα ενημερώσουμε εμείς τις Εταιρείες. | Βρήκατε Λάθος Στοιχεία Εταιρείας; | Βρήκατε Links που δεν λειτουργούν; |

Όλοι εσείς οι Χρήστες που επισκέπτεστε το site για να βρείτε Λύσεις Συσκευασίας και οι Εταιρείες που προβάλλονται στις σελίδες του www.syskevasia.net είστε οι Σημαντικοί Παραγοντες Λειτουργίας του.
Οποιαδήποτε Παρατήρηση, Υπόδειξη, Συμβουλή θα μας Βοηθήσει να προσφέρουμε Καλλίτερη Πληροφόρηση για να έχετε οι μεν Χρήστες Αμεσες Λύσεις και οι δε προβαλλόμενες Εταιρείες καλές Συνεργασίες.
Σας Ευχαριστούμε για την Εμπιστοσύνη και την Συνεργασία.

Back to Top